Maku

Grillatut kaalit

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Seesamiöljy, valkosipuli ja yrtit takaavat, että grillattu kukkakaali ja varhaiskaali koukuttavat varmasti! Mikä parasta, kaalit rouskuvat suussa mukavasti. 
GL
MA
MU
4.3
1
Julkaistu: 3.8.2016


Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplkukkakaalia (nuori)
  • 1 kplvalkokaalia (varhaiskaali)

Mausteöljy

  • 1 dlseesamiöljyä
  • 1-2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 dltuoreyrttiseosta (ruohosipulia, persiljaa, timjamia ja /tai oreganoa)
Tulosta

Valmista grillattu kukkakaali ja varhaiskaali näin:

Huuhtele ja kuivaa kaalit. Leikkaa ne lohkoiksi.

Sekoita mausteöljyn aineet kulhossa. Sivele sillä kaalien pinnat.

Nosta lohkot grilliin. Grillaa kaaleja kohtalaisella lämmöllä välillä käännellen, kunnes pinnat ovat saaneet väriä ja kaalit ovat lämmeneet. Voit tarvittaessa sivellä kaaleihin lisää mausteöljyä grillaamisen aikana.

1 kommentti