Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillatut kaalit

25 min

Seesamiöljy, valkosipuli ja yrtit takaavat, että grillattu kukkakaali ja varhaiskaali koukuttavat varmasti! Mikä parasta, kaalit rouskuvat suussa mukavasti. 

3.8.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kpl
kukkakaalia (nuori)
1 kpl
valkokaalia (varhaiskaali)
Mausteöljy
1 dl
seesamiöljyä
1-2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
tuoreyrttiseosta (ruohosipulia, persiljaa, timjamia ja /tai oreganoa)

Valmista grillattu kukkakaali ja varhaiskaali näin:

  1. Huuhtele ja kuivaa kaalit. Leikkaa ne lohkoiksi.
  2. Sekoita mausteöljyn aineet kulhossa. Sivele sillä kaalien pinnat.
  3. Nosta lohkot grilliin. Grillaa kaaleja kohtalaisella lämmöllä välillä käännellen, kunnes pinnat ovat saaneet väriä ja kaalit ovat lämmeneet. Voit tarvittaessa sivellä kaaleihin lisää mausteöljyä grillaamisen aikana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt