5(1)
Grillatut caprese-leivät
Kasvis
20 min
Tomaatin, mozzarellan ja basilikan liitto on voittamaton. Tällä kertaa klassikkosalaatti capresen maut sujahtavat mehevän grillileivän väliin.
6.7.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
4
Grillatut caprese-leivät
8 viipalettamaalaisleipää
2 palloamozzarellaa
3tomaattia
Rucolapesto
2valkosipulinkynttä
1/2 dlmanteleita
1 rkurucolaa
1/2 rkubasilikaa
1 dloliiviöljyä
1 rklsitruunamehua
1/2 tlsuolaa

Valmista caprese-grillileivät näin:

  1. Tee ensin pesto. Laita aineet tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.
  2. Viipaloi leipä. Voitele leivät pestolla. Leikkaa mozzarella sentin viipaleiksi. Viipaloi myös tomaatit.
  3. Täytä leivät juusto- ja tomaattiviipaleilla. Nosta leivät pieneen uunivuokaan vierekkäin.
  4. Paista caprese-leipiä grillissä tai 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia tai kunnes juusto on hieman sulanut ja leipä ruskistunut.

Voit myös paistaa täytetyt leivät molemmin puolin parilalla kauniin ruskeiksi.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo