Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattua raparperia, sitruuna-mascarponevaahtoa & lakritsaa

raparperi tuo kevään hapokas herkku taipuu myös grilliin. Tarjoa grillatut raparperit mascarponen ja marjojen kera

25.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
8 kpl
raparperin vartta
2 dl
appelsiinimehua
1 dl
sokeria
100 g
mascarponejuustoa
100g g
sitruuna tuorejuustoa (esim.viola)
1 tl
lakritsijauhetta
2 dl
marjoja (esim.mansikkaa ja vadelmaa)

Kuori raparperit ja leikkaa varret kahteen osaan

Mittaa pannulle appelsiinimehu ja sokeri

Anna kiehua hetki kasaan ja lisää raparperit

Pyörittele raparperejä kunnes ne pehmenee hiukan

Nosta raparperit pois pannusta

Grillaa raparperit nopeasti kuumassa grillissä

Tarjoa heti mascarponenvaahdon, pannulle jääneen appelsiinisiirapin ja marjojen kera. Lakritsijäätelö toimii myös hyvin

Mascarpone:

Yhdistä sitruunatuorejuusto, lakritsijauhe ja mascarpone. Vatkaa tasaiseksi ja pursota raparperien päälle

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt