


Grillattua raparperia, sitruuna-mascarponevaahtoa & lakritsaa
raparperi tuo kevään hapokas herkku taipuu myös grilliin. Tarjoa grillatut raparperit mascarponen ja marjojen kera
Reseptin ainekset
4 annosta
8 kpl
raparperin vartta
2 dl
appelsiinimehua
1 dl
sokeria
100 g
mascarponejuustoa
100g g
sitruuna tuorejuustoa (esim.viola)
1 tl
lakritsijauhetta
2 dl
marjoja (esim.mansikkaa ja vadelmaa)
Kuori raparperit ja leikkaa varret kahteen osaan
Mittaa pannulle appelsiinimehu ja sokeri
Anna kiehua hetki kasaan ja lisää raparperit
Pyörittele raparperejä kunnes ne pehmenee hiukan
Nosta raparperit pois pannusta
Grillaa raparperit nopeasti kuumassa grillissä
Tarjoa heti mascarponenvaahdon, pannulle jääneen appelsiinisiirapin ja marjojen kera. Lakritsijäätelö toimii myös hyvin
Mascarpone:
Yhdistä sitruunatuorejuusto, lakritsijauhe ja mascarpone. Vatkaa tasaiseksi ja pursota raparperien päälle
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat