


Grillattu vesimeloni & feta
Grillattu vesimelonin fetan kera on täydellinen alkuruoka kesäisiin grillijuhliin.
Leikkaa vesimeloni noin 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Sudi vesimeloni viipaleihin öljyä ennen grillaus. Grillaa vesimeloniviipaleita muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta. Grillaa sitruunan puolikasta grillissä leikkauspinta alaspäin noin 15 minuuttia.
Poista feta pakkauksesta ja valuta talouspaperin päällä noin 10 minuuttia. Vaihda talouspaperin tarvittaessa valituksen aikana. Muotoile kolminkertaisesti foliosta reunallinen “vuoka” fetaa grillausta varten. Laita feta foliovuokaan ja lisää ruokalusikallinen oliiviöljy sekä tuore oregano. Grillaa fetaa, kunnes juuston reunat ovat saaneet väriä eli noin 15–20 minuuttia.
Kokoa annos asettelemalla vesimeloni viipaleen tarjoilulautaselle. Jaa feta käsin paloiksi ja lisäälautaselle. Viipaloi uusi punasipuli ja lisää annokseen. Viimeistele annos mustapippurilla, tuoreella oreganolla, kalamataoliiveilla, oliiviöljyllä ja sitruunanmehulla.