


Paahdettuna parempaa
Grillattu sydänsalaatti – grillaaminen on helppo ja nopea tapa tehdä salaatista vielä parempaa
15 min
Grillattu salaatti on helppo alkuruoka tai lisuke. Pikkusalaatit saavat grillissä paahteisen maun ja pintaansa väriraidat. Mausteiksi riittävät raikas sitruunavinegretti ja raastettu parmesaanijuusto.
Reseptin ainekset
4–8 annosta
4
sydänsalaattia
Sitruunavinegretti
½ dl
oliiviöljyä
1
sitruunan mehu
¼ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
50 g
parmesaani- tai pecorinojuustoa
Grillattu sydänsalaatti – ohje:
- Valmista ensin vinegretti sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Raasta juusto. Halkaise sydänsalaatit pitkittäin.
- Kuumenna grilli. Laita salaatit grilliin leikkuupinta alaspäin ja grillaa muutaman minuutin ajan, kunnes leikkuupinta on saanut kauniin värin ja raidoituksen ja salaatti hieman pehmentynyt.
- Valuta salaattien päälle sitruunavinegrettiä ja ripottele juustoraastetta. Tarjoa lämpimänä.
Vinkki!
Myös napakat romainesalaatit ja cosmopolitansalaatit sopivat grillattavaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat