


Grillattu nektariini-vadelmasalaatti
15 min
Raikas nektariinisalaatti on hyvä lisäke vaikka grillatulle kanalle. Punertavan salaatinkastikkeen salaisuus ovat soseutetut tuoreet vadelmat, jotka saavat seurakseen öljyä ja balsamicoa.
Reseptin ainekset
4 annosta
4
kypsää nektariinia
1 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
sormisuolaa
1 ps (150 g)
salaattisekoitusta
1 dl
tuoreita vadelmia
Kastike
2 dl
tuoreita vadelmia
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
balsamicoa
1 tl
sokeria
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Huuhdo ja halkaise nektariinit. Poista kivet ja sivele leikkauspinta öljyllä.
Grillaa nektariineja kohtalaisella lämmöllä 3–4 minuuttia. Mausta ripauksella sormisuolaa.
Valmista kastike. Soseuta vadelmat sauvasekoittimella. Lisää öljy, balsamico ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
Jaa salaatti, nektariinit ja vadelmat lautasille. Lusikoi päälle kastiketta.
Tarjoa nektariini-vadelmasalaatin kanssa grillissä lämmitettyä valkosipulileipää.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat