


Grillattu naudan ulkofilee
Ota naudan ulkofilee hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Poista ulkofileestä kalvot. Valmista rub mausteseos sekoittamalla kaikki mausteet hyvin keskenään. Hiero mausteseos hyvin naudan ulkofileen pintaan. Grillaa naudan ulkofilettä joka puolelta grillissä kunnes sisälämpötila on noin 52 astetta. Kääri grillattu naudan ulkofilee folioon ja anna levätä noin 20 minuuttia. Leikkaa ulkofilee ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile tomaattisalaatin ja aiolin kera. Aiolin eli valkosipulimajoneesin ohje löytyy linkistä: http://www.maku.fi/reseptit/patatas-bravas-ja-aioli
Valmista tomaattisalaatti asettelemalla viipaloidut tomaatit ja sipuli tarjoilulautaselle. Ripottele salaatin pinnalle sokeria ja suolaa. Anna salaatin tekeytyä noin 15 minuuttia. Valmista persilijavinegretti sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään. Ripottele persilijavinegretti tomaattisalaatin pinnalle ja tarjoile heti.