Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu naudan ulkofilee

45 min
Reseptin ainekset
5 annosta
600 g
naudan ulkofileetä
Rub mausteseos
2 tl
savustettua paprikajauhetta
1 tl
tummaa muscovado sokeria
1 tl
jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
Tomaattisalaatti ja persilijavinegretti
5 kpl
tomaatteja viipaloituna
1 kpl
uusi punasipuli
ripaus sokeria
ripaus suolaa
½ dl
tuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
1 kpl
pieni valkosipulin kynsi hienonnettuna
3 rkl
neitsyt oliiviöljyä
1 tl
valkoviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
½ tl
hunajaa

Ota naudan ulkofilee hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Poista ulkofileestä kalvot. Valmista rub mausteseos sekoittamalla kaikki mausteet hyvin keskenään. Hiero mausteseos hyvin naudan ulkofileen pintaan. Grillaa naudan ulkofilettä joka puolelta grillissä kunnes sisälämpötila on noin 52 astetta. Kääri grillattu naudan ulkofilee folioon ja anna levätä noin 20 minuuttia. Leikkaa ulkofilee ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile tomaattisalaatin ja aiolin kera. Aiolin eli valkosipulimajoneesin ohje löytyy linkistä: http://www.maku.fi/reseptit/patatas-bravas-ja-aioli

Valmista tomaattisalaatti asettelemalla viipaloidut tomaatit ja sipuli tarjoilulautaselle. Ripottele salaatin pinnalle sokeria ja suolaa. Anna salaatin tekeytyä noin 15 minuuttia. Valmista persilijavinegretti sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään. Ripottele persilijavinegretti tomaattisalaatin pinnalle ja tarjoile heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt