Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaattihummus ja grillattu kukkakaali

20 min

Pinaattihummus ja grillattu kukkakaali on keveä ja helppo herkkuyhdistelmä. Leikkaa kukkakaali viipaleiksi ja mausta ras el hanout -seoksella.

27.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
kukkakaali (iso)
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
ras el hanout -mausteseosta
1 tl
suolaa
Pinaattihummus
240 g
säilöttyjä kikherneitä (1 purkillinen)
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 tl
suolaa
1/2 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
jauhettua korianteria
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
tahinia
1 dl
oliiviöljyä
70 g
babypinaattia (1 rasia)

Leikkaa huuhdeltu kukkakaali paksuiksi viipaleiksi.

Sivele viipaleet öljyllä, mausta ras el hanoutilla ja suolalla.

Grillaa kukkakaali kauniin väriseksi ja kypsäksi.

Huuhtele ja valuta kikherneet. Siirrä ne monitoimikoneen kulhoon. Lisää kuorittu ja silputtu valkosipuli ja mausteet pinaattia lukuun ottamatta. Pyöräytä tasaiseksi.

Huuhtele ja valuta pinaatti. Lisää se monitoimikoneeseen ja pyöräytä tasaiseksi hummukseksi.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt