Maku

Pinaattihummus ja grillattu kukkakaali

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Pinaattihummus ja grillattu kukkakaali on keveä ja helppo herkkuyhdistelmä. Leikkaa kukkakaali viipaleiksi ja mausta ras el hanout -seoksella.
GL
MA
MU
VE
0
0
Julkaistu: 27.6.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1 kplkukkakaali (iso)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlras el hanout -mausteseosta
  • 1 tlsuolaa

Pinaattihummus

  • 240 gsäilöttyjä kikherneitä (1 purkillinen)
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlpaprikajauhetta
  • 1/2 tljauhettua korianteria
  • 2 rklsitruunamehua
  • 2 rkltahinia
  • 1 dloliiviöljyä
  • 70 gbabypinaattia (1 rasia)
Tulosta

Leikkaa huuhdeltu kukkakaali paksuiksi viipaleiksi.

Sivele viipaleet öljyllä, mausta ras el hanoutilla ja suolalla.

Grillaa kukkakaali kauniin väriseksi ja kypsäksi.

Huuhtele ja valuta kikherneet. Siirrä ne monitoimikoneen kulhoon. Lisää kuorittu ja silputtu valkosipuli ja mausteet pinaattia lukuun ottamatta. Pyöräytä tasaiseksi.

Huuhtele ja valuta pinaatti. Lisää se monitoimikoneeseen ja pyöräytä tasaiseksi hummukseksi.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.

Kommentoi »