Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu kanakeitto – kokeile tavallista herkullisempaa versiota!

30 min

Kanakeitto saa kauniin oranssin värin porkkanatäysmehusta. Grillibroileri tekee sopasta tavallista herkullisempaa ja kookosmaito pehmentää maun sopivaksi.

1.9.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
grillattua broileria
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
1 rkl
tuoretta inkivääriä
3
porkkanaa
1 pieni (200 g)
kesäkurpitsa
1 pieni (200 g)
parsakaali
1 rs (200 g)
herkkusieniä
3 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
jauhettua kurkumaa
4 dl
kanalientä
5 dl
porkkanatäysmehua (Biokia)
1 prk (2 dl)
kookoskermaa
1 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa

Poista nahka ja nyhdä grillibroilerin liha sopiviksi paloiksi, siirrä sivuun.

Kuori ja silppua sipulit. Silppua chili, poista siemenet ja raasta inkivääri.

Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi. Leikkaa kesäkurpitsa puolen sentin kiekoiksi ja sitten kiekot neljään osaan. Pese parsakaali ja leikkaa kukinnoiksi. Kuutioi parsakaalin varsi pieniksi paloiksi.

Puhdista ja viipaloi herkkusienet.

Kuumenna kattilassa öljyä ja kuullota sipulit, chili, inkivääri ja porkkanat pehmeiksi, noin 5 minuuttia. Lisää loput kasvikset ja kurkuma ja kääntele hetki.

Kaada kattilaan kanaliemi ja porkkanamehu ja anna kiehua hiljalleen noin 6 minuuttia.

Lisää kookoskerma, sitruunamehu, suola ja kanapalat. Kuumenna kanakeitto vielä ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt