Poista nahka ja nyhdä grillibroilerin liha sopiviksi paloiksi, siirrä sivuun.
Kuori ja silppua sipulit. Silppua chili, poista siemenet ja raasta inkivääri.
Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi. Leikkaa kesäkurpitsa puolen sentin kiekoiksi ja sitten kiekot neljään osaan. Pese parsakaali ja leikkaa kukinnoiksi. Kuutioi parsakaalin varsi pieniksi paloiksi.
Puhdista ja viipaloi herkkusienet.
Kuumenna kattilassa öljyä ja kuullota sipulit, chili, inkivääri ja porkkanat pehmeiksi, noin 5 minuuttia. Lisää loput kasvikset ja kurkuma ja kääntele hetki.
Kaada kattilaan kanaliemi ja porkkanamehu ja anna kiehua hiljalleen noin 6 minuuttia.
Lisää kookoskerma, sitruunamehu, suola ja kanapalat. Kuumenna kanakeitto vielä ennen tarjoilua.