


Grillattu häränkyljys
12 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 12 h 0 min
Reseptin ainekset
8 annosta
2000 g
naudankylkeä
Marinadi
1 kpl
sipulia
2 kpl
tuoretta chiliä
1 dl
tuoretta timjamia (hienonnettuna)
3 dl
oliiviöljyä
3 rkl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Hienonna sipuli ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja kaada seos lihojen päälle muovipussiin.
Anna maustua yön yli tiiviissä paketissa tai painon alla. Sekoittele muutaman kerran lihoja, jotta ne maustuvat kauttaaltaan.
Pyyhi lihoista ylimääräinen marinadi ja grillaa molemmilta puolilta haluamaasi kypsyysasteeseen. Anna kyljysten vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Tarjoa grillattu häränkyljys caponatan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat