Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu ananas

45 min

Grillattu ananas on kesän herkullisin jälkkäri! Rommi-sokeriliemessä esikeitetyistä ananasviipaleista tulee grillattuina suussasulavia. Katso myös video!

14.9.2011
Reseptin ainekset
8 annosta
1
tuore ananas (kuorittuna ja lohkottuna)
200 g
sokeria
2 rkl
voita
½ dl
rommia
1½ dl
vettä
¼ tl
neilikkaa (kokonaisia)
1l
vaniljatanko
Lisäksi
200 g
mascarponejuustoa
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Grillattu ananas – ohje:

  1. Sulata sokeri valurautaisella pannulla. Anna sen karamellisoitua kauniin vaaleanruskeaksi. Lisää joukkoon voi, rommi, vesi, mausteet ja ananaslohkot. Keitä keskilämmöllä ilman kantta, kunnes ananas on hieman pehmennyt.
  2. Nostele ananakset liemestä lautaselle ja säästä loppu keitinliemi kastikkeeksi.
  3. Grillaa hedelmät molemmin puolin juuri ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa grillatun ananaksen lisänä vaahdotettua, sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua mascarponea.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt