Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Greippi-lohisalaatti

15 min

Kirpsakka greippi tuo lohisalaattiin uutta potkua! Lohi, kotijuusto ja leipäkrutongit tekevät raikkaasta salaatista ruokaisan ja raikas greippi-vinegretti viimeistelee kokonaisuuden.

16.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
2
greippiä
400 g
savukalaa (lohta)
250 g
kotijuustoa (tai munajuustoa)
1 rku
jääsalaattia
1/2 dl
auringonkukansiemeniä
1 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
Vinegretti
1/2 dl
rypsiöljyä
2 rkl
greippitäysmehua
1 rkl
hunajaa
1 tl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Krutongit
2
grahamleipäviipaletta (kuutioituna)
2 rkl
rypsiöljyä

Greippi-lohisalaatti – ohje:

Kuori greipit ja käsittele hedelmälohkot terävällä veitsellä kalvottomiksi. Ota talteen 2 rkl greippimehua vinegrettiä varten.

Käsittele lohi ruodottomaksi ja hienonna sitä hieman haarukalla.

Viipaloi kotijuusto.

Huuhtele salaatti tarvittaessa. Sommittele salaatin ainekset lautasille tai annosvadille.

Yhdistä vinegretin ainekset ja kaada kastike salaatin päälle.

Paista leipäkuutiot öljyssä pannussa rapeiksi ja kauniin värisiksi. Lisää ne salaatin päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt