


Granaattiomena-juustosalaatti joulupöytään
15 min
Täydellinen salaatti joulupöytään! Granaattiomenansiemenet ja paistettu juusto tekevät joulun vihreästä salaatista juhlavan. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
6 annosta
1
granaattiomena
1 dl
saksanpähkinöitä
200 g
kotijuustoa (esim. Ruska-munajuusto)
1 rkl
rypsiöljyä
1 rku
tammenlehtisalaattia
70 g
vuonankaalia eli machesalaattia
Kastike
1 rkl
oliiviöljyä (kylmäpuristettua)
1 rkl
balsamiviinietikkaa (vaaleaa)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Granaattiomena-juustosalaatti joulupöytään – ohje:
- Viipaloi granaattiomena ja irrottele sen siemenet talteen.
- Rouhi pähkinät karkeasti ja paahda ne kevyesti pannulla.
- Lohko juusto ja paista lohkot kevyesti öljyssä pannulla molemmin puolin.
- Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Revi isot lehdet pienemmiksi paloiksi vadille.
- Asettele jäähtyneet juustopalat salaatinlehtien lomaan.
- Sekoita öljy, etikka, suola ja pippuri keskenään.
- Kaada kastike tasaisesti juustosalaatin päälle.
- Koristele granaattiomena-juustosalaatti paahdetuilla pähkinöillä ja granaattiomenansiemenillä.
Vinkki!
Jos granaattiomenasta on irronnut mehua, pirskota se granaattiomena-juustosalaatin päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat