Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Granaattiomena-juustosalaatti joulupöytään

15 min

Täydellinen salaatti joulupöytään! Granaattiomenansiemenet ja paistettu juusto tekevät joulun vihreästä salaatista juhlavan. Suosittelemme!

10.12.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
1
granaattiomena
1 dl
saksanpähkinöitä
200 g
kotijuustoa (esim. Ruska-munajuusto)
1 rkl
rypsiöljyä
1 rku
tammenlehtisalaattia
70 g
vuonankaalia eli machesalaattia
Kastike
1 rkl
oliiviöljyä (kylmäpuristettua)
1 rkl
balsamiviinietikkaa (vaaleaa)
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Granaattiomena-juustosalaatti joulupöytään – ohje:

  1. Viipaloi granaattiomena ja irrottele sen siemenet talteen.
  2. Rouhi pähkinät karkeasti ja paahda ne kevyesti pannulla.
  3. Lohko juusto ja paista lohkot kevyesti öljyssä pannulla molemmin puolin.
  4. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Revi isot lehdet pienemmiksi paloiksi vadille.
  5. Asettele jäähtyneet juustopalat salaatinlehtien lomaan.
  6. Sekoita öljy, etikka, suola ja pippuri keskenään.
  7. Kaada kastike tasaisesti juustosalaatin päälle.
  8. Koristele granaattiomena-juustosalaatti paahdetuilla pähkinöillä ja granaattiomenansiemenillä.

Vinkki!

Jos granaattiomenasta on irronnut mehua, pirskota se granaattiomena-juustosalaatin päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt