Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paras graavilohi – joulupöydän kestosuosikki, joka on helppo tehdä myös itse

24 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 24 h 0 min

Graavilohi on joulupöydän ehdoton kalaherkku, jonka valmistus on helppoa. Tällä ohjeella tehty graavilohi maistuu juuri sopivan suolaiselta. Suosittelemme!

Reseptin ainekset
10 annosta
Paras graavilohi
1000 g
kirjolohta
2 rkl
sormisuolaa
1 rkl
sokeria
1 tl
valkopippuria
2 rkl
tuoretta tilliä

Paras graavilohi – ohje:

  1. Fileoi lohi, mutta älä poista nahkaa. Nypi selkäruodot pois.
  2. Levitä fileet voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin.
  3. Sekoita suola, sokeri ja valkopippuri ja hiero seos kalan pintaan. Nosta tillinoksat päälle. Nosta lohifileet vastakkain ja kääri tiukaksi paketiksi. Pane paino päälle ja siirrä jääkaappiin.
  4. Anna graavilohen maustua 1–2 päivää. Kääntele graavilohipakettia välillä.
  5. Poista tillit ja irtoavat mausteet graavilohen pinnalta. Leikkaa graavattu lohi viistosti ohuiksi viipaleiksi ja kiepauta ruusukkeiksi tarjoiluvadille.
  6. Koristele graavilohivati tillillä ja sitruunalohkoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt