Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Graavatun lohen valmistus omassa kotikeittiössä – näin onnistut!

12 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 12 h 0 min

Kalan graavaus onnistuu parhaiten mausteseoksella, jossa on mukana suolan lisäksi sokeria. Sokeri-suolaseoksessa graavatusta lohesta tulee rakenteeltaan pehmeä ja maultaan tasapainoinen.

14.10.2010
Reseptin ainekset
20 annosta
1 kg
lohifileetä
4 rkl
merisuolaa
2 dl
sokeria
1/2 dl
oliiviöljyä

Graavilohen valmistus – ohje:

  1. Puhdista lohifileestä nahka ja ruodot.
  2. Sekoita sokeri ja suola keskenään. Sivele kalan pinta öljyllä ja ripottele sokeri-suolaseos fileen molemmille puolille, jolloin graavaus onnistuu nopeammin.
  3. Pane lohi peitettynä jääkaappiin ja anna graavaantua yön yli. Ennen tarjoilua siisti kalan pinta ja leikkaa kalasta tarjolle ohuita siivuja.
  4. Tarjoa graavattua lohta esimerkiksi ruusukkeena pienten voileipien päällä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt