


Gnocchia ja sardinialaista jauhelihakastiketta
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
350 g
pastaa (gnocchi)
400 g
tomaattia
1 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
valkosipulinkynttä (puristettuna)
400 g
naudan paistijauhelihaa
6 dl
lihalientä
1/2 dl
tuoretta basilikaa
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
Lisäksi
50 g
kermajuustoa (pecorino)
1 rkl
tuoretta basilikaa
Gnocchit ja sardinialainen jauhelihakastike – ohje:
- Kalttaa ja paloittele tomaatit.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota valkosipulia hetki. Lisää jauheliha ja anna ruskistua.
- Lisää pilkotut tomaatit, lihaliemi ja anna hautua puoli tuntia. Mausta silputulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.
- Keitä tällä välin pasta paketin ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä ja sekoita sitten pasta jauhelihakastikkeen joukkoon.
- Tarjoile gnocchit ja sardinialainen jauhelihakastike raastetun pecorinojuuston kanssa. Koristele pasta-annos basilikanlehdillä.
Vinkki!
Katso myös ruskean jauhelihakastikkeen ohje, jolla valmistat perinteisen kastikkeen alle puolessa tunnissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat