Gnocchia ja sardinialaista jauhelihakastiketta

55 min
0
0

Gnocchia ja sardinialaista jauhelihakastiketta

MU
LA
0
0
Teksti Kristiina Välikangas
Kuvat Veikko Kallio
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 350 gpastaa (gnocchi)
  • 400 gtomaattia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (puristettuna)
  • 400 gnaudan paistijauhelihaa
  • 6 dllihalientä
  • 1/2 dltuoretta basilikaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 50 gkermajuustoa (pecorino)
  • 1 rkltuoretta basilikaa

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN30 min

Kalttaa ja paloittele tomaatit.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota valkosipulia hetki. Lisää jauheliha ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut tomaatit, lihaliemi ja anna hautua puoli tuntia. Mausta silputulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Keitä tällä välin pasta paketin ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä ja sekoita sitten pasta jauhelihakastikkeen joukkoon.

Tarjoile gnocchit ja sardinialainen jauhelihakastike raastetun pecorinojuuston kanssa. Koristele pastaannos basilikanlehdillä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä