Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gnocchia ja sardinialaista jauhelihakastiketta

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
8.2.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
350 g
pastaa (gnocchi)
400 g
tomaattia
1 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
valkosipulinkynttä (puristettuna)
400 g
naudan paistijauhelihaa
6 dl
lihalientä
1/2 dl
tuoretta basilikaa
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
Lisäksi
50 g
kermajuustoa (pecorino)
1 rkl
tuoretta basilikaa

Gnocchit ja sardinialainen jauhelihakastike – ohje:

  1. Kalttaa ja paloittele tomaatit.
  2. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota valkosipulia hetki. Lisää jauheliha ja anna ruskistua.
  3. Lisää pilkotut tomaatit, lihaliemi ja anna hautua puoli tuntia. Mausta silputulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä tällä välin pasta paketin ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä ja sekoita sitten pasta jauhelihakastikkeen joukkoon.
  5. Tarjoile gnocchit ja sardinialainen jauhelihakastike raastetun pecorinojuuston kanssa. Koristele pasta-annos basilikanlehdillä.

Vinkki!

Katso myös ruskean jauhelihakastikkeen ohje, jolla valmistat perinteisen kastikkeen alle puolessa tunnissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt