Gluteenittomat feta-tuulihatut

Ainekset (12 kpl)
- 2 dlvettä
- 75 gvoita
- 1 1/2 dlgluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
- 3 kplmunaa (M-koko)
Täyte
- 100 gvalkosipulituorejuustoa
- 75 granskankermaa
- 100 gfetajuustoa
- 100 gpaprikaa
- 2 kplvalkosipulinkynttä
- 2 rkllehtipersiljaa (hienonnettuna)
Tee näin
Mittaa vesi ja paloiteltu voi kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi.
Lisää kaikki jauhot kerralla ja sekoita voimakkaasti puuhaarukalla, jotta jauhot sekoittuvat tasaisesti.
Jatka kuumennusta, kunnes seos irtoaa kattilan reunoilta palloksi.
Anna taikinan jäähtyä haaleaksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti sähkövatkaimella vatkaten. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Pursota taikinasta halutun kokoisia palloja leivinpaperin päälle pellille. Voit myös annostella taikinan kahdella lusikalla pieniksi nokareiksi.
Paista tuulihattuja 25–35 minuuttia tuulihattujen koosta riippuen. Älä avaa uuninluukkua paiston aikana, jotta leivonnaiset eivät laske.
Jäähdytä ja halkaise tuulihatut.
Yhdistä täytteen ainekset. Pursota tai lusikoi täyte väliin juuri ennen tarjoilua.