Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton unelmatorttu

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Ihana suklainen unelmatorttu valmistuu helposti myös ilman vehnäjauhoja. Gluteenittomaan unelmatorttuun ei tarvita erikoisaineksia. Suosittelemme!

15.10.2005
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
4 kpl
munaa
1 1/2 dl
sokeria
1/4 tl
suolaa
1 dl
perunajauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta
1 1/2 tl
leivinjauhetta
Täyte
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
250 g
mascarponejuustoa
100 g
suklaata (Mariannerouhetta tai muuta suklaarouhetta)
1/2 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
1/4 tl
suolaa

Gluteeniton unelmatorttu – ohje:

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele seos muna-sokerivaahtoon.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 7–10 minuuttia. Kumoa paistettu levy sokeroidun leivinpaperin päälle. Poista paistopaperi.
  4. Vaahdota kerma. Sekoita täytteen ainekset keskenään. 
  5. Levitä unelmatortun täyte jäähtyneen pohjan päälle. Kääri unelmatorttu rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen.
  6. Anna gluteenittoman unelmatortun vetäytyä jääkaapissa ennen leikkaamista. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt