


Gluteeniton karamellikääretorttu
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Kesän helpoin ja herkullisin gluteeniton jälkkäri. Tarjoile kermavaahdon ja kirsikoiden kanssa tai pakasta odottelemaan parempaa hetkeä.
Reseptin ainekset
10 annosta
5 kpl
kananmunia
1,5 dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
3/4 dl
kaakaojauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
3 dl
kermaa
2 dl
turkkilaista jogurttia
0,5 dl
karamellikastiketta
Lisäksi
Sopivasti sokeria
- Sekoita huoneenlämpöiset munat sekä sokeri paksuksi vaahdoksi. Käytä tähän aikaa ainakin 5 minuuttia.
- Sekoita joukkoon sihdaten loput keskenään sekoitetut aineet mahdollisimman vähän sekoittaen ja kaada seos leivinpaperille pellin päälle.
- Paista pohjaa 200 asteessa noin 8 minuuttia ja kumoa se toiselle sokeroidulle leivinpaperille.
- Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti ja hiukan sokeria. Levite seos jäähtyneelle pohjalle. Sekoita joukkoon karamellikastike.
- Kääri pohja rullaksi leivinpaperin avulla, purista leivinpaperista päät hyvin kiinni ja laita kylmään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat