Gluteeniton karamellikääretorttu
40 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
20 minKesän helpoin ja herkullisin gluteeniton jälkkäri. Tarjoile kermavaahdon ja kirsikoiden kanssa tai pakasta odottelemaan parempaa hetkeä.
GL
4.2
Kuvat
Julkaistu 6.7.2017

Gluteeniton karamellikääretorttu
Reseptin ainekset (10 annosta)
- 5 kplkananmunia
- 1,5 dlsokeria
- 1 dlperunajauhoja
- 3/4 dlkaakaojauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
Täyte
- 3 dlkermaa
- 2 dlturkkilaista jogurttia
- 0,5 dlkaramellikastiketta
Lisäksi
- Sopivasti sokeria
- Sekoita huoneenlämpöiset munat sekä sokeri paksuksi vaahdoksi. Käytä tähän aikaa ainakin 5 minuuttia.
- Sekoita joukkoon sihdaten loput keskenään sekoitetut aineet mahdollisimman vähän sekoittaen ja kaada seos leivinpaperille pellin päälle.
- Paista pohjaa 200 asteessa noin 8 minuuttia ja kumoa se toiselle sokeroidulle leivinpaperille.
- Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti ja hiukan sokeria. Levite seos jäähtyneelle pohjalle. Sekoita joukkoon karamellikastike.
- Kääri pohja rullaksi leivinpaperin avulla, purista leivinpaperista päät hyvin kiinni ja laita kylmään.