Maku

Gluteeniton karamellikääretorttu

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Kesän helpoin ja herkullisin gluteeniton jälkkäri. Tarjoile kermavaahdon ja kirsikoiden kanssa tai pakasta odottelemaan parempaa hetkeä.
GL
4.2
1
Julkaistu 6.7.2017


Reseptin ainekset (10 annosta)

  • 5 kplkananmunia
  • 1,5 dlsokeria
  • 1 dlperunajauhoja
  • 3/4 dlkaakaojauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta

Täyte

  • 3 dlkermaa
  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 0,5 dlkaramellikastiketta

Lisäksi

  • Sopivasti sokeria
Tulosta
  1. Sekoita huoneenlämpöiset munat sekä sokeri paksuksi vaahdoksi. Käytä tähän aikaa ainakin 5 minuuttia.
  2. Sekoita joukkoon sihdaten loput keskenään sekoitetut aineet mahdollisimman vähän sekoittaen ja kaada seos leivinpaperille pellin päälle.
  3. Paista pohjaa 200 asteessa noin 8 minuuttia ja kumoa se toiselle sokeroidulle leivinpaperille.
  4. Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti ja hiukan sokeria. Levite seos jäähtyneelle pohjalle. Sekoita joukkoon karamellikastike.
  5. Kääri pohja rullaksi leivinpaperin avulla, purista leivinpaperista päät hyvin kiinni ja laita kylmään. 
1 kommentti