Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton maissileipä

35 min

Helppo ja nopea maissileipä valmistuu valurautapannussa. Muhkea leipä sopii moneen suuhun, sillä herkku on sekä gluteeniton että laktoositon.

18.2.2014
Reseptin ainekset
6 palaa
1 rkl
öljyä
4 dl
maissijauhoja
2 rkl
sokeria
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa
1 tl
suolaa
2
kananmunaa
5 dl
laktoositonta piimää

Gluteeniton maissileipä – ohje:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mittaa valurautaiselle tai muulle uuninkestävälle paistinpannulle öljy ja nosta pannu uuniin kuumenemaan.
  2. Sekoita kulhossa maissijauhot, sokeri, leivinjauhe, ruokasooda ja suola.
  3. Vatkaa toisessa kulhossa kananmunat ja piimä tasaiseksi seokseksi ja lisää ne jauhoihin. Sekoita tasaiseksi.
  4. Kaada taikina kuumalle pannulle ja laita pannu uuniin. Paista uunin keskitasolla 25–30 minuuttia, kunnes se saa kauniin ruskean pinnan. Leipä on kypsä, kun sitä kevyesti painaa ja sisus tuntuu napakalta.  
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt