Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton banaani-maapähkinävoileipä

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min

Jenkkiherkku banana bread, vapaasti suomennettuna banaanileipä, muistuttaa enemmän kakkua kuin leipää, mutta tämä gluteeniton ja maapähkinällä höystetty versio on niin terveellinen, että voit nauttia sen vaikka aamupalaksi.

7.9.2015
Reseptin ainekset
10 viipaletta
2 kpl
ylikypsää banaania
1 kpl
munaa
2 rkl
öljyä
1/2 dl
maapähkinävoita
1/2 dl
kookossokeria
2 rkl
hunajaa (valinnainen)
2 dl
mantelijauhetta
2 dl
kaurajauhoja
2 dl
kaurahiutaleita
2 tl
leivinjauhetta
kanelia
jauhettua muskottipähkinää

Voitele leipävuoka kevyesti öljyllä, laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.

Vedä kypsät banaanit, kananmuna, öljy, maapähkinävoi, sokeri ja halutessasi hunaja sileäksi tehosekoittimessa.

Toisessa kulhossa yhdistä mantelijauhe, kaurajauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja mausteet.

Yhdistä kuivat aineet märkiin, sekoita nopeasti yhteen.

Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa n. 40 minuutin ajan tai kunnes kakku on saanut väriä ja keskelle työnnettyyn puutikkuun ei tartu taikinaa.

Anna kakun hieman jäähyä ennen kuin leikkaat sen. Tarjoile viipaleet maapähkinävoin tai marmeladin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt