Maku

Ginisilakat – joulun kalapöydän suosikki maistuu nyt giniltä ja tilliltä

72 h 30 min
5
0

Ginisilakat ovat täydellinen makupari saaristolaisleivän kanssa. Kiehauta simppeli mausteliemi ja jääkaappi hoitaa loput. Joulun uusi suosikkikalasi on tässä!
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6–8 annosta)

Ginisilakat

  • 700 gsilakkafileitä
  • 1 dlkarkeaa merisuolaa

Giniliemi

  • 1 1/2 dlvettä
  • 1 1/2 dlväliviinaetikkaa
  • 3/4 dlginiä
  • 2 1/2 dlsokeria
  • 1 rkutilliä
  • 1 1/2 rklroseepippuria (murskattuna)

Tee näin

72 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN72 h
MITÄ PIDIT?
5