


Feta-hernesalaatti
20 min
Raikas ja nopea hernesalaatti syntyy minuuteissa joko pakaste- tai tuoreherneistä. Varma kesähitti!
Reseptin ainekset
2 annosta
200 g
pakasteherneitä
1 dl
laadukasta fetaa
1 kpl
limen mehu
luomuyrttisuolaa ja mustapippuria
Ruiskrutongit
3 kpl
Ruispaloja tai muuta ruisleipää (siivua)
1/2 yksikyntinen valkosipuli raastettuna
2-3 rkl
öljyä paistamiseen
Sulata herneet jos käytät pakasteherneitä.
Murenna feta herneiden joukkoon.
Purista limen mehu herneiden ja fetan joukkoon.
Mausta reippaalla kädellä luomuyrttisuolalla ja pippurilla.
Silppua ruisleipäviipaleet.
Lämmitä paistinpannu ja lisää öljy.
Raasta valkosipuli pannulle ja lisää ruisleipäpalat. Sekoita hyvin ja usein, etteivät leivät ja valkosipuli pala.
Lisää krutongit salaattiin ja tarjoile heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat