Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Fenkolikeitto

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Kermaisen herkullinen sosekeitto

16.1.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
fenkolia
1/2 kpl
purjosipuli
2-3 kpl
valkosipulinkynttä
25 g
voita (kuullottamiseen)
1 tl
suolaa
mustapippuria
200 g
perunaa (jauhoisia)
8 dl
vettä
2 dl
kermaa
muskottipähkinää (ripaus)
suolaa

Aloita käsittelemällä fenkoli. Ota mahdollisesti uloimmat kerrokset pois. Halkaise fenkoli ja siivuta.

Kuori ja palasti perunat. Kuori ja pienennä valkosipulinkynnet. Siivuta puolikas purjosipuli.

Kuullota fenkoli voin kanssa kattilassa. Lisää purjosipulit ja valkosipulinkynnet sekä suola ja pippuri.

Lisää vesi ja perunat. Anna kuplia tunnin verran miedolla lämmöllä.

Soseuta ja lisää kerma. Mausta vielä oman maun mukaan suolalla ja ripauksella muskottipähkinää.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt