


Espresso-suklaakakku
Tämä kakku hemmottelee kahvin ja suklaan ystävää!
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan.
Lisää mukaan yksi kananmuna kerrallaan ja vatkaa tasaiseksi. Lisää joukkoon creme fraiche ja vanilja.
Sekoita eri kulhossa jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Lisää kuivat aineet taikinaan muutamassa erässä samalla hiljalleen vatkaten.
Kaada puolet taikinasta voideltuun leipävuokaan. Ripottele taikinan päälle puolet suklaahippuista. Levitä jäljelle jäänyt taikina tasaisesti vuokaan edellisen kerroksen päälle.
Yhdistä sokeri, espressojauhe ja kaneli. Ripottele espresso-sokeri ja loput suklaahiput kakun päälle.
Paista kakku kypsäksi 175 asteessa uunin keskitasolla 45-50 minuuttia.