Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Espanjalainen kaakao – perinteinen resepti, jolla valmistat täyteläisen suklaajuoman itse

10 min

Espanjalainen kaakao on tavallista kaakaota täyteläisempi, ihanan täyteläinen suklaajuoma. Juoma saa makunsa kaakaojauheen sijaan aidosta tummasta suklaasta.

7.7.2005
Reseptin ainekset
2 annosta
Espanjalainen kaakao
125 g
tummaa suklaata
5 dl
kevytmaitoa
1 1/2 rkl
maissitärkkelystä

Espanjalainen kaakao – ohje:

  1. Mittaa suklaa ja puolet maidosta kattilaan. Lämmitä, kunnes suklaa on liuennut.
  2. Sekoita toisessa kulhossa maissitärkkelys ja loput maidosta. Kaada seos suklaamaidon joukkoon.
  3. Kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoittaen, kunnes kaakao sakenee eli noin 5 minuuttia. Mausta espanjalainen kaakao halutessasi sokerilla.

Vinkki!

Tarjoile espanjalainen kaakao kuumana churrojen eli munkkitankojen seurana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt