


Espanjalainen kaakao – perinteinen resepti, jolla valmistat täyteläisen suklaajuoman itse
10 min
Espanjalainen kaakao on tavallista kaakaota täyteläisempi, ihanan täyteläinen suklaajuoma. Juoma saa makunsa kaakaojauheen sijaan aidosta tummasta suklaasta.
Reseptin ainekset
2 annosta
Espanjalainen kaakao
125 g
tummaa suklaata
5 dl
kevytmaitoa
1 1/2 rkl
maissitärkkelystä
Espanjalainen kaakao – ohje:
- Mittaa suklaa ja puolet maidosta kattilaan. Lämmitä, kunnes suklaa on liuennut.
- Sekoita toisessa kulhossa maissitärkkelys ja loput maidosta. Kaada seos suklaamaidon joukkoon.
- Kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoittaen, kunnes kaakao sakenee eli noin 5 minuuttia. Mausta espanjalainen kaakao halutessasi sokerilla.
Vinkki!
Tarjoile espanjalainen kaakao kuumana churrojen eli munkkitankojen seurana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat