4,5(4)
Espanjalainen kaakao – perinteinen resepti, jolla valmistat täyteläisen suklaajuoman itse
Gluteeniton
10 min
Espanjalainen kaakao on tavallista kaakaota täyteläisempi, ihanan täyteläinen suklaajuoma. Juoma saa makunsa kaakaojauheen sijaan aidosta tummasta suklaasta.
7.7.2005
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
Espanjalainen kaakao
125 gtummaa suklaata
5 dlkevytmaitoa
1 1/2 rklmaissitärkkelystä

Espanjalainen kaakao valmistuu näin:

  1. Mittaa suklaa ja puolet maidosta kattilaan. Lämmitä, kunnes suklaa on liuennut.
  2. Sekoita toisessa kulhossa maissitärkkelys ja loput maidosta. Kaada seos suklaamaidon joukkoon.
  3. Kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoittaen, kunnes kaakao sakenee eli noin 5 minuuttia. Mausta espanjalainen kaakao halutessasi sokerilla.

Vinkki!

Tarjoile espanjalainen kaakao kuumana churrojen eli munkkitankojen seurana.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.