Maku

Espanjalainen kaakao

10 min
MU
GL
4.5
1


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Juha Juntto

Ainekset (2 annosta)

  • 125 gtummaa suklaata
  • 5 dlkevytmaitoa
  • 1 1/2 rklmaissitärkkelystä

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Mittaa suklaa ja puolet maidosta kattilaan. Lämmitä, kunnes suklaa on liuennut. Sekoita toisessa kulhossa maissitärkkelys ja loput maidosta. Kaada seos suklaamaidon joukkoon. Kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoittaen, kunnes kaakao sakenee eli noin 5 minuuttia.

•Mausta espanjalainen kaakao halutessasi sokerilla ja tarjoile kuumana churrojen eli munkkitankojen seurana.

MITÄ PIDIT?
4.5