Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Korkeushyppääjä Ella Junnilan kanakeitto saa ruokaisuutta pavuista – ”Keitto syntyy sen pohjalta, mitä kaapeista sattuu löytymään”

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Korkeushyppääjä Ella Junnilan kanakeitto on arkiruokaa parhaimmillaan. “Tämä ruoka syntyy yleensä sen pohjalta, mitä kaapeista sattuu löytymään. Tärkeintä on, että mukana on kanaa, juureksia ja papuja. Puolisoni käyttäisi mieluummin punasipulia, mutta oma suosikkini on salottisipuli."

Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
kanan luutonta paistileikettä
400 g
erilaisia juureksia (esim. perunaa tai porkkanaa)
1
salotti- tai punasipuli
1 pakastepussi (300 g)
papusekoitusta (esim. Pirkka tai tölkki kikherneitä)
1 ½ dl
riisiä tai kuskusia
2 ½–3 dl
kermaa (tai kookosmaitoa/tomaattimurskaa)
1 l
vettä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
3 tl
butter chicken -mausteseosta

Ella Junnilan kanakeitto – ohje:

  1. Pilko kana ja juurekset paloiksi. Hienonna sipuli.
  2. Halutessasi kuullota sipulia ja paista kanoja hetki pannulla.
  3. Lisää kaikki ainekset mausteita ja kermaa, kookosmaitoa tai tomaattimurskaa lukuun ottamatta kattilaan.
  4. Keitä 5 minuuttia ja lisää mausteet ja kerma, kookoskerma tai tomaattimurska. Jatka keittämistä, kunnes raaka-aineet ovat kypsiä.

Vinkki!

Butter chicken -mausteseosta löytyy helpoiten etnisistä kaupoista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt