Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Puhtia pastasta

Vartissa valmista! Edamamepapupasta on täyttävä arkiruoka, jossa on juuri sopiva pieni polte

15 min

Trendikkäät edamamepavut eli vihreät soijapavut pyöräytetään pannulla lehtikaalin kanssa rapeassa valkosipuli-chiliöljyssä. Vitamiineja pursuavaan paistokseen sekoitetaan nopeasti keitetyt tuorepastat tai tähteeksi jäänyttä pastaa – yksinkertaisen hyvää.

19.5.2025

Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (300 g)
kuorittuja edamamepapuja
200 g
lehtikaalia
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
1 rkl
rapeaa valkosipulichiliöljyä
Lisäksi
1 pkt (250 g)
pinaatti-fettuccine -tuorepastaa
1 dl
korianteria hienonnettuna
1 dl
parmesaania raastettuna

Edamamepapupasta – ohje:

  1. Sulata pavut mikrossa tai nosta pavut sulamaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Huuhtele lehtikaalit ja revi lehdet irti lehtiruodeista pieniksi paloiksi.
  2. Paista lehtikaalia öljyssä paistokasarissa pari minuuttia. Lisää pavut, suola ja valkosipuli-chiliöljy.
  3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Valuta pasta lävikössä ja sekoita papupaistokseen. Lisää hienonnettua korianteria ja raastettua parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt