


Puhtia pastasta
Vartissa valmista! Edamamepapupasta on täyttävä arkiruoka, jossa on juuri sopiva pieni polte
15 min
Trendikkäät edamamepavut eli vihreät soijapavut pyöräytetään pannulla lehtikaalin kanssa rapeassa valkosipuli-chiliöljyssä. Vitamiineja pursuavaan paistokseen sekoitetaan nopeasti keitetyt tuorepastat tai tähteeksi jäänyttä pastaa – yksinkertaisen hyvää.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (300 g)
kuorittuja edamamepapuja
200 g
lehtikaalia
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
1 rkl
rapeaa valkosipulichiliöljyä
Lisäksi
1 pkt (250 g)
pinaatti-fettuccine -tuorepastaa
1 dl
korianteria hienonnettuna
1 dl
parmesaania raastettuna
Edamamepapupasta – ohje:
- Sulata pavut mikrossa tai nosta pavut sulamaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Huuhtele lehtikaalit ja revi lehdet irti lehtiruodeista pieniksi paloiksi.
- Paista lehtikaalia öljyssä paistokasarissa pari minuuttia. Lisää pavut, suola ja valkosipuli-chiliöljy.
- Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valuta pasta lävikössä ja sekoita papupaistokseen. Lisää hienonnettua korianteria ja raastettua parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat