Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Donburi kalasta – japanilainen kulhoruoka syntyy nyt kotimaisesta kalasta

30 min

Anna ruokakulttuurien mennä iloisesti sekaisin: mausta kotimainen kirjolohi japanilaiseen kulhoruokaan korealaisella gochujang-chilitahnalla.

23.10.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
japanilaista sushiriisiä
2
porkkanaa
2
kevätsipulia
500 g
nieriää, taimenta tai kirjolohta
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
seesamiöljyä
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
inkivääriä raastettuna
2 rkl
gochujang-chilitahnaa
3 rkl
soijakastiketta
2 rkl
miriniä (tai riisiviinietikkaa)
1 dl
versoja

Japanilainen donburi kalasta – ohje:

  1. Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  2. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Hienonna kevätsipulit.
  3. Poista kalasta nahka ja ruodot ja leikkaa se reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  4. Kuumenna öljyt pannulla. Lisää valkosipulit, inkivääri ja chilitahna. Kääntele hetki. Lisää soijakastike ja mirin. Lisää lopuksi kalat. Paista käännellen noin 5 minuuttia, kunnes kalat ovat sopivan kypsiä.
  5. Lusikoi annoskulhoihin riisiä. Lisää päälle kalaa, porkkanaraastetta, kevätsipulia ja versoja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt