Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Reseptin ainekset
1 litra
2 l
kantarelleja
Curryliemi
2 dl
väkiviinaetikkaa
3 dl
omenatäysmehua
2 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
currya
2
laakerinlehteä
1 tl
neilikkaa
1 rkl
maustepippuria (kokonainen)

Puhdista sienet huolellisesti ja puolita isoimmat yksilöt.

Mittaa liemen ainekset kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia.

Lado currysienet purkkeihin ja kaada kuuma liemi päälle.

Jäähdytä purkit. Säilytä currykantarellit jääkaapissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt