Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pikkusuolaista pikkujouluihin! Chorizopasteijat ovat pehmeän mausteisia cocktailpaloja – nappaa resepti

1 h 15 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 45 min

Helpot pikkusyötävät valmistuvat perunavoitaikinasta ja valmiista raakamakkaramassasta. Reseptillä valmistat pienet chorizomakkaratäytteiset pasteijat isommallekin porukalle!

3.11.2022
Reseptin ainekset
Noin 50 kpl
150 g
voita tai leivontamargariinia
2 dl
vehnäjauhoja
150 g
soseutettua perunaa
Täyte
200 g
chorizo-raakamakkaraa
2 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
1
muna
Voitelu
1
muna

Chorizopasteijat – ohje:

  1. Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen rasva, jauhot ja perunasose. Nosta taikina viileään lepäämään ja kovettumaan pariksi tunniksi ennen leipomista.
  2. Purista makkaramassa kuorista kulhoon. Lisää ruohosipuli ja muna. Sekoita tasaiseksi.
  3. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kahdessa erässä jauhotetulla pöydällä ohuiksi levyiksi. Ota taikinasta ympyröitä (ø 8 cm) muotin tai esimerkiksi mukin avulla.
  4. Jaa täyte ympyröiden keskelle ja taita puolikuiksi. Nipistä reunat kiinni huolellisesti ja painele vielä haarukalla.
  5. Nosta pasteijat leivinpaperin päälle pellille ja voitele munalla.
  6. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Vinkki!

Voit käyttää chorizon sijaan myös jotain muuta maukasta raakamakkaraa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt