Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen rasva, jauhot ja perunasose. Nosta taikina viileään lepäämään ja kovettumaan pariksi tunniksi ennen leipomista.
Purista makkaramassa kuorista kulhoon. Lisää ruohosipuli ja muna. Sekoita tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kahdessa erässä jauhotetulla pöydällä ohuiksi levyiksi. Ota taikinasta ympyröitä (ø 8 cm) muotin tai esimerkiksi mukin avulla.
Jaa täyte ympyröiden keskelle ja taita puolikuiksi. Nipistä reunat kiinni huolellisesti ja painele vielä haarukalla.
Nosta pasteijat leivinpaperin päälle pellille ja voitele munalla.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Vinkki!
Voit käyttää chorizon sijaan myös jotain muuta maukasta raakamakkaraa.