Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Caponata-kasvispaistos

1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min
1.9.2007
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
punaista paprikaa
2 kpl
sipulia
1 kpl
kesäkurpitsaa
1 kpl
munakoisoa
2 dl
oliiviöljyä
3 kpl
sardiinia (hienonnettuna)
3 kpl
tomaattia (kuutioituna)
1 dl
lehtipersiljaa
3 rkl
kapriksia
2 rkl
timjamia (hienonnettuna)
1 tl
suolaa
1/2 kpl
tuoretta chiliä (hienonnettuna)

Leikkaa paprika, sipulit ja kesäkurpitsa reilunkokoisiksi lohkoiksi. Grillaa kasvislohkot ja nosta ne kannelliseen astiaan, sulje kansi tiiviisti.

Pyöräytä kokonainen munakoiso oliiviöljyssä ja grillaa se kokonaisena aivan pehmeäksi. Halkaise ja kaavi munakoison liha veitsen hamarapuolella tai lusikalla kulhoon. Lisää joukkoon sardiinit, tomaatit, persilja, kaprikset, timjami ja suola. Lisää hienonnettu chili joukkoon. Leikkaa mehustuneet kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi ja sekoita munakoisoseoksen kanssa varovasti sekaisin. Anna caponatan maustua puolisen tuntia. Tarjoa caponata grillatun lihan kanssa.

Caponata on sisialainen kasvispaistos, johon paahdettu munakoiso tuo pehmeän maun. Caponatan raaka-aineita voit vaihdella aina sesongin mukaan. Valkosipulin ystävät puristavat joukkoon runsaasti valkosipulia ja sardiinit voi jättää pois tai korvata anjoviksella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt