


Calvados-omenat ja vaniljajäätelö
20 min
Hapokkaat omenalohkot kesytetään voin ja sokerin avulla paistinpannulla. Calvados antaa makua ja täyteläinen jäätelö kruunaa kokonaisuuden.
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
omenaa (Pink Lady -lajike)
50 g
voita
2 rkl
fariinisokeria (tai intiaanisokeria)
4 rkl
calvadosia
Tarjoiluun
5 dl
kermajäätelöä (vanilja, Jymy)
Kuori ja lohko omenat
Paista omenalohkot voissa ruskeiksi ja karamellisoi ne intiaanisokerissa.
Siirrä pannu pois liedeltä ja lisää calvados pannulle. Sytytä calvados tulitikulla ja liekitä omenalohkot.
Laita pannu takaisin liedelle, anna kiehua hetki.
Tarjoa calvadosomenat vaniljajäätelön kanssa.
Koristele annos halutessasi paahdetuilla mantelilastuilla!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat