Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Butter tofu – ihastu intialaisen ikisuosikin eli voikanan lempeän mausteiseen kasvisversioon

42 min

Intialaisesta voikanasta inspiroitunut tofukastike tuunataan vielä pakastepinaatilla. Tarjoa tofukastike keitetyn täysjyväriisin kanssa.

Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (250 g)
kiinteää tofua
1 rkl
sitruunanmehua
½ rkl
vettä
1 tl
kurkumaa
1 tl
paprikajauhetta
¼ tl
suolaa
Kastike
3 cm
pala tuoretta inkivääriä
3 rkl
laktoositonta voita
1 rkl
garam masala -maustesekoitusta
1 rkl
tomaattisosetta
1 tlk (500 g)
paseerattua tomaattia
½ dl
vettä
1 tlk (250 ml)
kookoskermaa
½ ps (150 g)
hienonnettua pinaattia (pakaste)
1 tl
suolaa
1 rk
tuoretta korianteria
Lisäksi
3 dl
täysjyväriisiä
9 dl
vettä
(¼ tl
suolaa)

Butter tofu – ohje:

  1. Kuivaa tofu talouspaperilla ja kuutioi kulhoon. Purista sitruunasta mehua ja lisää veden kanssa kulhoon. Lisää kurkuma, paprikajauhe ja suola. Sekoita ja anna tofun maustua kastikkeen valmistamisen ajan.
  2. Kuori ja raasta inkivääri. Sulata voi paistokasarissa tai korkeareunaisessa paistinpannussa.
  3. Lisää inkivääri ja garam masala. Paista sekoittaen minuutin verran. Lisää tomaattisose, sekoita hetki ja kaada paseerattu tomaatti pannulle. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi pannulle. Peitä kannella ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.
  4. Lisää kookoskerma, pinaatti, tofut marinadineen ja suola. Kuumenna matalalla lämmöllä vielä noin 7 minuuttia. Hienonna päälle korianteria.
  5. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa tofukastike riisin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt