Maku

Butter chicken eli intialainen voikana

50 min
GL
MU
4.12
12

Butter chicken kuuluu intialaisen keittiön klassikkoruokiin. Marinoidut broileripalat ruskistetaan pannulla ja yhdistetään mausteiseen tomaattikastikkeeseen.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gbroilerin rintafileitä
  • 2 rklturkkilaista jogurttia

Paistamiseen

  • 2 rklöljyä tai voita

Voi-tomaattikastike

  • 1 kplsipuli
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kplpunainen chili
  • 20 gvoita
  • 1 tltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1 1/2 tlgaram masalaa
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1 tljauhettua korianteria
  • 500 gpaseerattua tomaattia
  • 2 dlkookoskermaa
  • 1 tlsuolaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
4.12