Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Butter chicken eli intialainen voikana

50 min

Butter chicken kuuluu intialaisen keittiön klassikkoruokiin. Marinoidut broileripalat ruskistetaan pannulla ja yhdistetään mausteiseen tomaattikastikkeeseen.

28.8.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
broilerin rintafileitä
2 rkl
turkkilaista jogurttia
Paistamiseen
2 rkl
öljyä tai voita
Voi-tomaattikastike
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
20 g
voita
1 tl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1½ tl
garam masalaa
1 tl
juustokuminaa
1 tl
jauhettua korianteria
500 g
paseerattua tomaattia
2 dl
kuohu-, ruoka- tai kookoskermaa
1 tl
suolaa

Butter chicken eli intialainen voikana – ohje:

  1. Leikkaa broilerinfileet suupaloiksi ja sekoita ne jogurtin kanssa. Voit lisätä osan kastikkeen kuivamausteista jo jogurttiin. Anna maustua vähintään 20 minuuttia.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili.
  3. Kuullota sipulit voissa kattilassa. Lisää chili, inkivääri, garam masala, juustokumina ja korianteri. Jatka kuullottamista vielä minuutin ajan.
  4. Lisää paseerattu tomaatti ja hauduta kastiketta kannen alla 10 minuuttia.
  5. Paista broileripalat rasvassa pannulla lähes kypsiksi.
  6. Kaada broileripalat tomaatti-voikastikkeen joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  7. Lisää lopuksi kerma ja suola. Tarkista maku.
  8. Tarjoa butter chicken basmatiriisin ja naan-leipien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt