


Bulgogikulho tuo Korean maut pikana pöytään! Valmismarinadi maustaa jauhelihan tai vegejauhiksen
30 min
Mausta jauheliha tai vegejauhis valmiilla bulgogi-marinadilla ja kasaa riisin sekä parsakaalin kanssa näppäräksi kulhoruoaksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa
2 rkl
rypsiöljyä
1 ½ dl
bulgogi-marinadia (esim. Sempio)
1–2 tl
gochujang-chilitahnaa
Lisäksi
1
parsakaali
2
kevätsipulia
1
vihreä chili
1 rkl
seesaminsiemeniä
½ rku
korianteria
Tarjoilu
3 dl
basmatitiriisiä
Jauheliha-bulgogikulhot – ohje:
- Irrota parsakaalin kukinnot varresta ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Leikkaa myös varsi suupaloiksi.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä parsakaaleja suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia. Valuta ja pidä lämpimänä kattilassa.
- Paista jauheliha pannulla öljyssä kypsäksi. Lisää marinadi ja chilitahna. Sekoita ja hauduta vielä hetki.
- Lusikoi annoskulhoihin ensin riisiä, sitten jauhelihaseosta ja parsakaaleja. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, chiliviipaleilla, seesaminsiemenillä ja korianterilla.
Vinkki!
Saat ruoasta vegaanisen, kun korvaat jauhelihan kasvisjauhiksella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat