Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bulgogikulho tuo Korean maut pikana pöytään! Valmismarinadi maustaa jauhelihan tai vegejauhiksen

30 min

Mausta jauheliha tai vegejauhis valmiilla bulgogi-marinadilla ja kasaa riisin sekä parsakaalin kanssa näppäräksi kulhoruoaksi.

6.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa
2 rkl
rypsiöljyä
1 ½ dl
bulgogi-marinadia (esim. Sempio)
1–2 tl
gochujang-chilitahnaa
Lisäksi
1
parsakaali
2
kevätsipulia
1
vihreä chili
1 rkl
seesaminsiemeniä
½ rku
korianteria
Tarjoilu
3 dl
basmatitiriisiä

Jauheliha-bulgogikulhot – ohje:

  1. Irrota parsakaalin kukinnot varresta ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Leikkaa myös varsi suupaloiksi.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Keitä parsakaaleja suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia. Valuta ja pidä lämpimänä kattilassa.
  4. Paista jauheliha pannulla öljyssä kypsäksi. Lisää marinadi ja chilitahna. Sekoita ja hauduta vielä hetki.
  5. Lusikoi annoskulhoihin ensin riisiä, sitten jauhelihaseosta ja parsakaaleja. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, chiliviipaleilla, seesaminsiemenillä ja korianterilla.

Vinkki!

Saat ruoasta vegaanisen, kun korvaat jauhelihan kasvisjauhiksella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt