New Yorkin tyyliin
Buffalokanapasta – koukuttava yhdistelmä legendaarista siipikastiketta, pastaa, kanaa ja juustoa
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Buffalokanapasta on saanut nimensä Buffalossa, New Yorkin osavaltiossa jo 1960-luvulla kehitetyn buffalokastikkeen mukaan. Cayennepippurin säväyttämä tulinen ja täyteläinen kastike hurmaa nyt pastassa, joka valmistuu alle puolessa tunnissa yhden astian taktiikalla. Pasta viimeistellään ripauksella sinihomejuustoa.
Reseptin ainekset
4
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
50 g
cheddarjuustoa
1 rkl
voita
1 rkl
oliiviöljyä
400 g
broilerin fileesuikaleita
7 dl
vettä
2
kanaliemikuutiota
½ tl
chilirouhetta
350 g
pastaa (esim. penne)
1 dl
buffalo-siipikastiketta
50 g
sinihomejuustoa
½ rku
lehtipersiljaa
Buffalokanapasta – ohje:
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja hienonna ne. Raasta cheddarjuusto.
- Kuumenna kannellisessa kasarissa voi ja öljy. Ruskista broileri. Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista muutama minuutti.
- Lisää vesi, kanaliemikuutiot, chilirouhe ja pasta. Peitä kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
- Lisää siipikastike ja cheddarjuustoraaste. Sekoita ja anna hautua hetki.
- Murustele päälle sinihomejuustoa ja viimeistele persiljalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat