Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
New Yorkin tyyliin

Buffalokanapasta – koukuttava yhdistelmä legendaarista siipikastiketta, pastaa, kanaa ja juustoa

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Buffalokanapasta on saanut nimensä Buffalossa, New Yorkin osavaltiossa jo 1960-luvulla kehitetyn buffalokastikkeen mukaan. Cayennepippurin säväyttämä tulinen ja täyteläinen kastike hurmaa nyt pastassa, joka valmistuu alle puolessa tunnissa yhden astian taktiikalla. Pasta viimeistellään ripauksella sinihomejuustoa.

26.2.2025
Reseptin ainekset
4
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
50 g
cheddarjuustoa
1 rkl
voita
1 rkl
oliiviöljyä
400 g
broilerin fileesuikaleita
7 dl
vettä
2
kanaliemikuutiota
½ tl
chilirouhetta
350 g
pastaa (esim. penne)
1 dl
buffalo-siipikastiketta
50 g
sinihomejuustoa
½ rku
lehtipersiljaa

Buffalokanapasta – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja hienonna ne. Raasta cheddarjuusto.
  2. Kuumenna kannellisessa kasarissa voi ja öljy. Ruskista broileri. Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista muutama minuutti.
  3. Lisää vesi, kanaliemikuutiot, chilirouhe ja pasta. Peitä kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  4. Lisää siipikastike ja cheddarjuustoraaste. Sekoita ja anna hautua hetki.
  5. Murustele päälle sinihomejuustoa ja viimeistele persiljalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt