


Broilerivuoka – mitä näppärin arkiruoka piristää fetan ja appelsiinin aromeilla
35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min
Broilerivuoka valmistuu sukkelasti arkikiireiden keskellä. Tomaattinen appelsiinikastike ja broileri lisukkeineen kypsyvät uunissa samassa astiassa. Nappaa resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
Broilerivuoka
1 pkt (400 g)
broilerin sisäfileetä
2 rs (250 g)
kirsikkatomaatteja (erivärisiä)
2
appelsiinia
2
valkosipulinkynttä
1
luomusitruuna
1 pkt (200 g)
fetajuustoa
4 rkl
oliiviöljyä
2 tl
oreganoa
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 rku
basilikaa
Broilerivuoka – ohje:
- Kuivaa broilerit talouspaperilla. Viillä fileiden pintaan terävällä veitsellä ohuet viillot.
- Huuhtele tomaatit, halkaise puolet tomaateista, jätä loput kokonaisiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Kuori appelsiinit ja paloittele hedelmälihat.
- Raasta sitruunan kuori pieneen kulhoon ja purista joukkoon sitruunan mehu. Lisää valkosipulinkynnet, öljy ja mausteet.
- Laita tomaatit ja appelsiinit laakeaan uunivuokaan, lisää päälle broilerit ja sekoita joukkoon öljyseos. Murenna feta ainesten päälle ja kypsennä broilerivuokaa 225-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Viimeistele broilerivuoka basilikalla.
Vinkki!
Lisää broilerivuokaan halutessasi kivettömiä oliiveja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat