4,4(5)
Briesalaatti ja kuohkea karpalokastike
Gluteeniton
Munaton
20 min
Kirpeän makea karpalovinegretti sopii hienosti briesalaatin höysteeksi. Valkohomejuustosalaatin kanssa tarjottavasta karpalokastikkeesta tulee paksu ja ilmava, kun teet sen jäisistä marjoista.
18.9.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kplpieni kerä punasalaattia
200 gbriejuustoa
2 kplpersimonia
100 gsalaattisekoitusta (1 pussillinen)
1 dlpakastekarpaloita
Kastike
1 1/2 dlkarpaloita (pakaste)
2 rklvalkoista balsamicoa
2 tldijoninsinappia
2 tlhunajaa
1 dlrypsiöljyä
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Mittaa jäiset karpalot, balsamico, sinappi ja hunaja monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Pyöräytä sohjoksi.

Lisää öljy nauhana koneen käydessä. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita tai hunajaa.

Revi punasalaatti pieniksi paloiksi. Leikkaa juusto kolmioksi. Lohko tai kuutioi persimonit. Kokoa aineksista salaattiannokset suoraan lautasille.

Lorauta salaatin pinnalle kastiketta tai tarjoa halutessasi karpalokastike erikseen.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo