Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Maut rullalla

Braciole – mehevä ja maukas italialainen possurulla on täydellinen juhlaruoka!

1 h 20 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 40 min

Braciole on italialainen liharuoka, jossa täytetty liharulla haudutetaan tomaattikastikkeessa meheväksi ja maukkaaksi. Tarjoa lisukkeena ihanat salviagnocchit.

3.12.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
porsaan ulkofileetä
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1
valkosipulinkynsi
3
rosmariininoksaa
2 rkl
täysjyväsinappia
50 g
pecorinojuustoa
¼ dl
korppujauhoja
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
voita
paistinarua
Tomaattikastike
3
valkosipulinkynttä
1
sipuli
1 rkl
oliiviöljyä
2 tlk (à 400 g)
kokonaisia kuorittuja tomaatteja
2 dl
punaviiniä
1 dl
kalamataoliiveja
2
laakerinlehteä
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa

Brachiole – ohje:

  1. Halkaise liha vaakasuunnassa, jätä toiselta reunalta kiinni. Nuiji liha mahdollisimman ohueksi, noin 0,5–1 cm paksuiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kuori ja raasta valkosipuli. Raasta juusto. Säästä neljäsosa juustosta lihan viimeistelyyn. Hienonna rosmariini.
  3. Sivele pintaan sinappia. Sekoita kulhossa pecorino, valkosipuli, rosmariini ja korppujauhot. Levitä seos lihan päälle ja rullaa tiiviiksi rullaksi. Sido paistinarulla.
  4. Ruskista liharulla uunin kestävällä paistinpannulla oliiviöljyssä ja voissa. Siirrä liha lautaselle odottamaan.
  5. Tee tomaattikastike. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Lisää pannulle tarvittaessa öljyä ja kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää säilyketomaatit, punaviini, oliivit, laakerinlehdet, sokeri ja suola. Anna kiehua 5 minuuttia.
  6. Nosta liha takaisin pannuun, ripottele päälle loput pecorinosta ja siirrä 175-asteiseen uunin keskitasolle 30 minuutiksi. Paista, kunnes lihan sisälämpö on 70 astetta.

Vinkki!

Tarjoa brachiole salviagnocchien kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt