Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Blondie-kuppikakut popcorn-kuorrutteella

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Blondie on brownien vaaleampi serkku. Valkosuklaasta makunsa saavat blondie-kuppikakut viimeistellään näyttävällä popcorn-kuorrutteella.

13.5.2014
Reseptin ainekset
12 kpl
100 g
voita
100 g
valkosuklaata
1 1/2 dl
sokeria
1/2 dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
3 kpl
munaa
1 tl
sitruunankuoriraastetta
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/6 tl
suolaa
Valkosuklaa-popcornkuorrute
200 g
valkosuklaata
10 dl
popcorneja
1 rkl
koristerakeita (nonparelleja)

Valkosuklaa-cupcaket valmistuvat näin:

Sulata voi ja valkosuklaa vesihauteessa. Lisää joukkoon sokerit. Anna seoksen jäähtyä hetken aikaa.

Lisää munat ja sitruunankuoriraaste. Sekoita tasaiseksi.

Yhdistä jauhot ja suola. Lisää jauhoseos siivilän läpi taikinaan. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.

Nosta 12 paperivuokaa muffinipellin syvennyksiin. Jaa taikina vuokiin.

Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Leivonnaiset saavat jäädä meheviksi, joten älä paista niitä liikaa.

Anna leivonnaisten jäähtyä 5 minuuttia muffinipellillä. Siirrä ne sitten ritilälle jäähtymään.

Valmista kuorrutus. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Tarkista, että popcornien seassa ei ole poksahtamattomia siemeniä.

Kaada suklaa suureen kulhoon popcornien päälle ja kääntele seos varovasti tasaiseksi.

Nostele kuorrutetta kahden lusikan avulla jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja.

Kun otat kuppikakut uunista, älä jätä niitä liian pitkäksi aikaa kuumalle muffinipellille, jotta ne eivät pääse kuivahtamaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt