


Bloggaajakaksosten rapsakat halloumitacot valmistuvat käden käänteessä – vaikka grillillä!
20 min
Foodbytwins-blogin kaksosten Petran ja Nooran halloumtacojen täytteessä maistuu rapea varhaiskaali ja raikas ananas. Kevyesti paistetut tortillaletut pysyvät lämpiminä tarjoiluun asti, kun käärit ne puhtaan keittiöliinan sisään.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 pkt
halloumijuustoa ( à 200 g)
400 g
varhaiskaalia
100 g
kreikkalaista jogurttia
1
lime
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
⅓
ananas
1 rkl
voita tai rypsiöljyä
1 pkt
pieniä maissi- tai vehnätortilloja (8 kpl)
½ rku
korianteria
- Leikkaa halloumit tikuiksi.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali ja jogurtti kulhossa. Purista sekaan puolikkaan limen mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi.
- Paista halloumitikut kuumalla pannulla rasvassa molemmin puolin, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Siirrä sivuun.
- Paista tortillaletut samalla pannulla. Täytä halloumilla, kaalilla ja ananaksella. Purista päälle limen mehua ja viimeistele korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat