Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bloggaajakaksosten rapsakat halloumitacot valmistuvat käden käänteessä – vaikka grillillä!

20 min

Foodbytwins-blogin kaksosten Petran ja Nooran halloumtacojen täytteessä maistuu rapea varhaiskaali ja raikas ananas. Kevyesti paistetut tortillaletut pysyvät lämpiminä tarjoiluun asti, kun käärit ne puhtaan keittiöliinan sisään.

Reseptin ainekset
4 annosta
2 pkt
halloumijuustoa ( à 200 g)
400 g
varhaiskaalia
100 g
kreikkalaista jogurttia
1
lime
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
ananas
1 rkl
voita tai rypsiöljyä
1 pkt
pieniä maissi- tai vehnätortilloja (8 kpl)
½ rku
korianteria
  1. Leikkaa halloumit tikuiksi.
  2. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali ja jogurtti kulhossa. Purista sekaan puolikkaan limen mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi.
  4. Paista halloumitikut kuumalla pannulla rasvassa molemmin puolin, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Siirrä sivuun.
  5. Paista tortillaletut samalla pannulla. Täytä halloumilla, kaalilla ja ananaksella. Purista päälle limen mehua ja viimeistele korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt