


Keksikätkö vohveleissa! Sujauta taikinaan taivaallista keksitahnaa ja viimeistele Biscoff-vohvelit raikkailla marjoilla
30 min
Vegaaninen trendiherkku hurmaa kaikki. Biscoff-keksitahna antaa vohveleille herkullisen paahtuneen, karamellisen maun. Nappaa Dr. Sugar -bloggaajien Biscoff-vohvelien resepti!
Reseptin ainekset
8–10 kpl
3½ dl
kauramaitoa
2 tl
sitruunanmehua
5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
2 rkl
sokeria
½ dl
rypsiöljyä tai sulatettua margariinia
1 dl
Biscoff-tahnaa
Lisäksi
öljyä voiteluun
kaurakermavaahtoa, Biscoff- tahnaa ja marjoja koristeluun
Biscoff-vohvelit – ohje:
- Mittaa kulhoon kauramaito ja sitruunanmehu. Anna tekeytyä muutama minuutti.
- Lisää kuivat ainekset siivilän läpi ja kääntele sekaisin. Älä vaivaa, ettei vohveleista tule sitkeitä. Taikina saa olla hieman paakkuista, kunhan siinä ei ole isoja jauhotaskuja. Kääntele rasva joukkoon.
- Lämmitä biscoff-tahna mikrossa juoksevaksi. Marmoroi tahna taikinaan valuttamalla sitä kulhoon ohuena nauhana. Vetele sitten veitsellä kulhossa edestakaisin, kunnes tahnaa on joka puolella.
- Pane vohvelirauta lämpenemään ja voitele se öljyllä ennen jokaisen vohvelin paistamista. Kauho taikinaa 0,5–1 desiä vohveliraudan koosta riippuen. Paista kypsäksi. Tarjoa vohvelit lämpiminä kaurakermavaahdon, biscoff-tahnan ja marjojen kera.
Vinkki!
Jos vohveleita jää yli, pakasta ne ja lämmitä uudelleen leivänpaahtimessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat