4,1(11)
Saako olla pala makeaa? Biscoff-fudge valmistuu vain neljästä aineksesta rennolla otteella
3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h
Biscoff-fudge maistuu vastustamattomasti kandisokerikekseiltä. Joulumakeiset valmistuvat nopeasti ja helposti. Näihin jää koukkuun, nappaa resepti talteen!
Julkaistu 12.12.2022
Meillä kotona
Reseptin ainekset
36 kpl
200 gvalkosuklaata
1 prk (397 g)kondensoitua maitoa (makeutettua)
½ prk (400 g)biscoff-keksitahnaa
10biscoff-keksiä

Biscoff-fudge – ohje:

  1. Vuoraa suorareunainen vuoka (noin 18× 18 cm) kahdella ristiin asetetulla leivinpaperisuikaleella.
  2. Paloittele valkosuklaa paksupohjaiseen kattilaan. Lisää kondensoitu maito ja keksitahna.
  3. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on tasaista.
  4. Kaada seos vuokaan. Murskaa keksit ja painele murut fudgemassan pintaan.
  5. Peitä vuoka foliolla ja laita jääkaappiin kovettumaan 3−4 tunniksi. Nosta biscoff-fudge vuoasta ja leikkaa pieniksi neliöiksi.
2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.