


Saako olla pala makeaa? Biscoff-fudge valmistuu vain neljästä aineksesta rennolla otteella
3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h 0 min
Biscoff-fudge maistuu vastustamattomasti kandisokerikekseiltä. Joulumakeiset valmistuvat nopeasti ja helposti. Näihin jää koukkuun, nappaa resepti talteen!
Reseptin ainekset
36 kpl
200 g
valkosuklaata
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa (makeutettua)
½ prk (400 g)
biscoff-keksitahnaa
10
biscoff-keksiä
Biscoff-fudge – ohje:
- Vuoraa suorareunainen vuoka (noin 18× 18 cm) kahdella ristiin asetetulla leivinpaperisuikaleella.
- Paloittele valkosuklaa paksupohjaiseen kattilaan. Lisää kondensoitu maito ja keksitahna.
- Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on tasaista.
- Kaada seos vuokaan. Murskaa keksit ja painele murut fudgemassan pintaan.
- Peitä vuoka foliolla ja laita jääkaappiin kovettumaan 3−4 tunniksi. Nosta biscoff-fudge vuoasta ja leikkaa pieniksi neliöiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat