


Rapeat bataatti-kananugetit hurmaavat koko perheen – helppo ohje ilahduttaa!
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Bataattiraasteella kevennetyt kananugetit paistuvat ihanan rapeiksi airfryerissa. Kypsennys onnistuu myös uunissa tai pannulla. Tarjoile sweet chili -kastikkeella maustetun ranskankerman kanssa!
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
bataattia
400 g
broilerinjauhelihaa
2 rkl
perunajauhoja
2 tl
valkosipulijauhetta
1 tl
kuivattua basilikaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
½ tl
chilijauhetta
½ tl
mustapippuria
5 dl
gluteenittomia maissihiutaleita
Kastike
1 prk (200 g)
ranskankermaa
½ dl
sweet chili -kastiketta
Bataatti-kananugetit – ohje:
- Kuori bataatti ja raasta se hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa jauheliha ja bataattiraaste. Lisää muut ainekset maissihiutaleita lukuun ottamatta. Sekoita tasaiseksi.
- Hienonna maissihiutaleet tehosekoittimessa hienoksi muruksi.
- Muotoile taikinasta nugetit. Ota reilu ruokalusikallinen taikinaa ja pyörittele se kevyesti öljytyin käsin palloksi. Litistä hieman ja pyörittele maissihiutaleissa. Taikinasta tulee noin 20 nugettia.
- Kypsennä nugetit kahdessa erässä airfryerissa. Paista 190 asteessa noin 10–12 minuuttia.
- Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Tarjoa nugettien kanssa.
Vinkki!
Voit kypsentää nugetit myös 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Nugetit paistuvat myös pannulla öljyssä. Valuta paistetut nugetit talouspaperin päällä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat