Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rapeat bataatti-kananugetit hurmaavat koko perheen – helppo ohje ilahduttaa!

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Bataattiraasteella kevennetyt kananugetit paistuvat ihanan rapeiksi airfryerissa. Kypsennys onnistuu myös uunissa tai pannulla. Tarjoile sweet chili -kastikkeella maustetun ranskankerman kanssa!

21.9.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
bataattia
400 g
broilerinjauhelihaa
2 rkl
perunajauhoja
2 tl
valkosipulijauhetta
1 tl
kuivattua basilikaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
½ tl
chilijauhetta
½ tl
mustapippuria
5 dl
gluteenittomia maissihiutaleita
Kastike
1 prk (200 g)
ranskankermaa
½ dl
sweet chili -kastiketta

Bataatti-kananugetit – ohje:

  1. Kuori bataatti ja raasta se hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa jauheliha ja bataattiraaste. Lisää muut ainekset maissihiutaleita lukuun ottamatta. Sekoita tasaiseksi.
  2. Hienonna maissihiutaleet tehosekoittimessa hienoksi muruksi.
  3. Muotoile taikinasta nugetit. Ota reilu ruokalusikallinen taikinaa ja pyörittele se kevyesti öljytyin käsin palloksi. Litistä hieman ja pyörittele maissihiutaleissa. Taikinasta tulee noin 20 nugettia.
  4. Kypsennä nugetit kahdessa erässä airfryerissa. Paista 190 asteessa noin 10–12 minuuttia.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Tarjoa nugettien kanssa.

Vinkki!

Voit kypsentää nugetit myös 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Nugetit paistuvat myös pannulla öljyssä. Valuta paistetut nugetit talouspaperin päällä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt