Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Banoffee-torttu

13.4.2011
Reseptin ainekset
250 g
Digestive-keksejä
75 g
voita tai margariinia
TÄYTE:
3 dl
kuohukermaa
3 rkl
vaniljakreemijauhetta
1 dl
minttu-suklaajuomaa (esim. Pauligin Tazza)
1
iso banaani
400 g
kondensoitua maitoa kinuskiksi keitettynä

1. Jauha keksit monitoimikoneen kulhossa tasaiseksi massaksi. Anna koneen käydä ja lisää sulatettu rasva. Painele seos tiiviisti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halkaisija n. 20 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta peitettynä viileään.

2. Vaahdota kerma vaniljakreemi­jauheen kanssa. Voit korvata kreemijauheen vaniljakastikejauheella, käytä silloin jauhetta hieman enemmän. Mausta seos vaahdottamisen lopussa minttu-suklaajuomalla.

3. Kuori ja viipaloi banaani. Laita keksikerroksen päälle puolet banaaneista, kinuskia ja kermavaahto. Lisää kermavaahdon pinnalle loput banaaniviipaleet. Viimeistele pinta kinuskilla ja halutessasi sulatetulla suklaalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt