Jos et löydä kaupasta karamellisoitua maitotiivistettä, voit tehdä sitä itse kondensoidusta maidosta. Irrota purkista paperirengas, mutta älä avaa purkkia. Laita purkki teräskattilaan ja mittaa päälle vettä niin, että purkki peittyy. Nosta päälle kansi. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kun vesi kiehuu, laske lieden tehoa niin, että vesi kiehuu vienosti poreillen kannen alla. Anna purkin kiehua kattilassa 2 tuntia. Tarkkaile kiehuvaa purkkia ja lisää vettä, jos se uhkaa haihtua pois. Vettä tulee olla kattilassa koko ajan reilusti ja sen pitää poreilla, jotta toffee valmistuu. Kun purkki on kiehunut kaksi tuntia, nosta kattila jäähtymään. Anna veden jäähtyä rauhassa. Sitten kaada vesi pois ja avaa purkki. Siellä on valmista toffeeta.