Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Banaanileipä suklaahipuilla

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Tämä banaanileipä ei ole kovin makea, sillä se on makeutettu ainoastaan ruskeapilkkuisilla banaaneilla ja muutamalla tummasuklaasattumalla. Se sopii siksi erinomaisesti niin aamupalapöytään kuin iltapäiväkahvillekin.

23.6.2015
Reseptin ainekset
12 viipaletta
5 dl
kaurahiutaleita
4 kpl
banaani punnittu kuorineen (ruskeapilkkuisia ylikypsiä)
2 kpl
kananmuna kuoreton
1/2 dl
oliiviöljyä
1 tl
vaniljauute
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
jauhettua kanelia
30 g
tummaa suklaata (enemmän halutessa)
vuoan voiteluun
1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
korppujauhoja (ei pakollinen, tai kookoshiutaleita tai mantelirouhetta)

Tee kaurahiutaleista jauhoa blenderissä tai monitoimikoneessa. Muussaa banaanit haarukalla, sauvasekoittimessa tai blenderissä ja lisää joukkoon kananmunat, öljy ja vaniljauute. Sekoita kaurajauhon joukkoon leivinjauhe ja kaneli. Pilko suklaa. Lisää kosteat aineet kuiviin ja sekoita tasaiseksi, lisää viimeiseksi suklaa ja sekoita tasaiseksi. Voitele (ja korppujauhota halutessasi) leipävuoka oliiviöljyllä ja kaada taikina vuokaan. Paista leipää 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Kumoa leipä lautaselle ja leikkaa paloiksi jäähtyneenä. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt