Kotivinkki

Banaanijäätelöt

2 h 15 min
0
0

Banaanijäätelöt

Maailman helpoin jätski on tässä. Banaanijäätelöt maistuvat sekä lapsille että aikuisille. Pakasta vain banaanit, dippaa suklaaseen, koristele, pakasta hetkeksi ja nauti!
Teksti Taina Vuohelainen
Kuvat Arto Vuohelainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4-6 kpl)

  • 4banaania
  • 200 gtummaa suklaata (vähintään 70 %)
  • 2 rklkermaa
  • 20 gvoita

Lisäksi

  • 4–6jätskitikkua
  • nonparelleja tai valkosuklaata

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

1. Kuori kolme banaania ja leikkaa ne noin 8 sentin paloiksi. Käytä suorimmat osat. Työnnä jäätelötikut päästä sisään, kääri banaani­palat kelmuun ja pakasta vähintään 2 tuntia.

2. Tee neljänteen banaaniin veitsellä pieniä viiltoja, jotta voit käyttää sitä valutustelineenä. Rouhi suklaa hienoksi. Kuumenna kerma ja sulata siihen suklaa, lisää lopuksi voi ja sekoita sileäksi. Dippaa jäiset banaanit nopeasti kuumaan suklaaseen. Koristele banaanijäätelöt heti nonparelleilla tai sulatetulla valkosuklaalla ja tökkää banaanijalustaan jäähtymään.

3. Kiedo banaanijäätelöt jäähtyneinä uudelleen kelmuun ja pakasta.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä