


Banaanijäätelöt
Maailman helpoin jätski on tässä. Banaanijäätelöt maistuvat sekä lapsille että aikuisille. Pakasta vain banaanit, dippaa suklaaseen, koristele, pakasta hetkeksi ja nauti!
1. Kuori kolme banaania ja leikkaa ne noin 8 sentin paloiksi. Käytä suorimmat osat. Työnnä jäätelötikut päästä sisään, kääri banaanipalat kelmuun ja pakasta vähintään 2 tuntia.
2. Tee neljänteen banaaniin veitsellä pieniä viiltoja, jotta voit käyttää sitä valutustelineenä. Rouhi suklaa hienoksi. Kuumenna kerma ja sulata siihen suklaa, lisää lopuksi voi ja sekoita sileäksi. Dippaa jäiset banaanit nopeasti kuumaan suklaaseen. Koristele banaanijäätelöt heti nonparelleilla tai sulatetulla valkosuklaalla ja tökkää banaanijalustaan jäähtymään.
3. Kiedo banaanijäätelöt jäähtyneinä uudelleen kelmuun ja pakasta.