Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Banaanijäätelöt

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Maailman helpoin jätski on tässä. Banaanijäätelöt maistuvat sekä lapsille että aikuisille. Pakasta vain banaanit, dippaa suklaaseen, koristele, pakasta hetkeksi ja nauti!

1.4.2016
Reseptin ainekset
4-6 kpl
4
banaania
200 g
tummaa suklaata (vähintään 70 %)
2 rkl
kermaa
20 g
voita
Lisäksi
4–6
jätskitikkua
nonparelleja tai valkosuklaata

1. Kuori kolme banaania ja leikkaa ne noin 8 sentin paloiksi. Käytä suorimmat osat. Työnnä jäätelötikut päästä sisään, kääri banaani­palat kelmuun ja pakasta vähintään 2 tuntia.

2. Tee neljänteen banaaniin veitsellä pieniä viiltoja, jotta voit käyttää sitä valutustelineenä. Rouhi suklaa hienoksi. Kuumenna kerma ja sulata siihen suklaa, lisää lopuksi voi ja sekoita sileäksi. Dippaa jäiset banaanit nopeasti kuumaan suklaaseen. Koristele banaanijäätelöt heti nonparelleilla tai sulatetulla valkosuklaalla ja tökkää banaanijalustaan jäähtymään.

3. Kiedo banaanijäätelöt jäähtyneinä uudelleen kelmuun ja pakasta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt