


Baileys-juustokakku lasissa – tätä et uskoisi vegaaniseksi!
30 min
Vegaaninen Baileys-juustokakku aateloidaan vegaanisella kinuskilla, jota tekisi mieli kauhoa suuhun suoraan kattilasta. Kokoa juustokakut laseihin, niin et tarvitse liivatetta. Tämä hyvällä tavalla överimakea juustokakku ei jätä ketään kylmäksi!
Reseptin ainekset
4 annosta
Baileys-juustokakku lasissa
½ pkt
vegaanisia keksejä (Oreo, à 154 g)
2 dl
vaahtoutuvaa soija- tai kaurakermaa
150 g
maustamatonta levitettä (Oatly påMackan)
1 tl
vaniljasokeria
4 rkl
kermalikööriä (vegaaninen Baileys Almande)
Vegaaninen kinuski
1 dl
soija- tai kaurakermaa
1½ dl
fariinisokeria
Koristelu
1 dl
vadelmia
Baileys-juustokakku lasissa valmistuu näin:
- Mittaa kinuskin ainekset kattilaan ja kuumenna, kunnes seos alkaa kuplia. Pienennä hieman lämpöä ja keitä kinuskia 5–10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Murenna keksit.
- Vaahdota soija- tai kaurakerma. Sekoita erillisessä astiassa levite ja vaniljasokeri. Yhdistä kerman kanssa.
- Kokoa juustokakut laseihin. Ripottele pohjalle kerros keksimurua ja lisää lusikallinen kermalikööriä. Lisää kerros kermaseosta ja kinuskia. Lisää uusi kerros keksimurua, kermaseosta ja kinuskia. Viimeistele keksimuruilla ja marjoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat